LCN Wilde Pedique teennagelcorrectie

 

Schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan.

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Ook door de huidige mode, denk aan spitse smalle schoenen die gedragen worden. Vaak zullen deze veranderingen en ziektes van de nagels voor andere mensen niet zichtbaar zijn, omdat deze mensen zich veelal schamen, en de tenen dan ook liever bedekt houden. Zowel vrouwen als mannen lijden aan deze kwalen.

Tegenwoordig hoort een bezoek aan de sauna, sportschool of zwembad bij ons leven. Veel sporters, met name hardlopers of mensen die aan marathons meedoen hebben nagels die wel eens een trauma hebben opgelopen.

Een bezoek aan de pedicure kan een eerste aanzet zijn om het probleem aan te halen. Een nagel die door de druk van b.v. (sport)schoenen loslaat van het nagelbed, zal juist vatbaarder zijn voor schimmels of infecties.  

Sinds enige jaren heeft zich een elastische en daardoor speciaal voor het voetbereik ontwikkelde WILDE-PEDIQUE gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet, en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort.  Deze gel is een een-fase kunststof gel met de nieuwste ervaringen van wetenschap en techniek geoptimaliseerd. Deze WILDE-PEDIQUE PLUS  bevat het wetenschappelijk getest anti-mykotische component piroctone olamine. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.

Vooral in de zomer of in vakantietijden neemt de behoefte aan verzorgde en cosmetische mooie voeten toe. Hierbij kan ik u helpen door het toepassen van de gel. LCN WILDE-PEDIQUE Plus leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Werkwijze:

  • Frezen van de (vaak verdikte) nagels
  • Schoonmaken van de nagels
  • Aanbrengen van de gel  (soms in meerdere lagen)
  • Uitharden onder de UV lamp
  • Eventueel aanbrengen van een nagellak (niet bij de prijs inbegrepen)

Bij mycosenagels raden we u aan om 2x daags een druppel Mykosept te gebruiken. Zo blijft de anti-mycose stof werkstof aktief.

De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 a 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.