CND Shellac Nagellak

 

Wat is Shellac:
Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac geeft op voeten zeker 4-6 weken lang schitterend resultaat op de nagels. Leuk om dit te combineren bij een pedicure behandeling. U krijgt dan bovendien korting!

Op de handen geeft het zo’n 2 weken goed resultaat.

Aanbrengen van Shellac:
Shellac breng je aan als een lak – dus geen potjes – alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels, ook in French Pedicure mogelijk.

CND SHELLAC verwijderen

 1. Start het afhalen van de CND Shellac behandeling met het reinigen / wassen
  van  de handen
 2. Breng verzorgende CND Solar Oil aan op de omliggende huid en nagelriem. Dit zorgt voor bescherming en voeding van de huid.
 3. Neem een CND Shellac Remover wrap en vul deze met CND Shellac Nourishing Remover of pure aceton.
 4.  Leg het sponsje gevuld met Nourishing Remover op de te verwijderen CND Shellac. Draai de rest van de wrap stevig om de vinger. Plak de wrap vervolgens dicht.
 5.  Herhaal dit bij alle nagels en laat de CND Shellac in 8 minuten volledig afweken.
 6.  Neem de wrap van de nagel, nagel voor nagel, en haal de losgekomen CND Shellac van de nagel. Eventueel met voorzichtig gebruik van een bokkenpoot
  of een orangewoodstick.
 7.  Met een watje gevuld met CND ScrubFresh reinig je de nagel volledig.
 8.  Je kan nu een nieuwe CND Shellac set plaatsen of breng de glans terug aan de natuurlijke nagel door CND Solar Oil aan te brengen op de nagel en deze even lichtjes te buffen of in te masseren.
 9.  Verzorg de nagel, nagelriemen en de huid. Gebruik hiervoor de Solar Oil en Scensations van CND.

Zie http://www.shellac.nl/kleuren.html voor alle verschillende kleuren.

Bekijk onderstaand filmpje:

Shellac Nagellac

Tekst by www.shellac.nl